Na de eerste succesvolle editie van ons Winterconcert met kaas- en wijnavond vorig jaar presenteren we jou met trots de tweede editie van dit evenement, dit jaar getiteld "Goes Classic".
Het wordt opnieuw een avond vol lekkers en boeiende muziek. Tijdens het 1ste deel van het concert brengen we klassiek werk van onder meer Ravel, Dvořak, Holst, Elgar, Prokofieff en Brahms.
Na de pauze brengen we hedendaagse "klassiekers" en gaat ook onze kaas- en wijnbar open. Jullie zullen kunnen genieten van kwaliteitsvolle kazen en een lekkere rode wijn terwijl onder meer Queen, Toto en Paul Ryan de revue passeren. Voor niet-kaas liefhebbers is er mogelijkheid om een koude schotel aan te vragen.

Na het concert wordt de ambiance verdergezet met muziek van een uitgelezen keuze van beroemde artiesten uit de 2de helft van vorige eeuw, waarvan we hun bekendste werken zullen laten horen, maar ook laten zien met videobeelden van schitterende optredens.

Kortom, het wordt een hele leuke avond voor de muziekliefhebber, die duimen en vingers zal aflikken van al het moois dat hij/zij zal te horen en te zien krijgen en waarbij de smaakpapillen ook hun zin krijgen.

Tickets zijn enkel vooraf te krijgen via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het telefoonnummer 0476/30.12.91. De tickets kosten € 18,00 (concert + kaas/wijn), voor kinderen onder de 12 jaar is de prijs € 10,00. Let op: het concert begint stipt om 19u00.

Tickets Spaghetticoncert

Bestel nu jouw tickets voor het spaghetticoncert van Fantasia en De Fantasietjes

tickets@harmoniebellegem of telefonisch bestellen via 0496/03.34.26