Wij heten u van harte welkom op onze Oscar-uitreiking van de Fantasietjes en Fantasia.
Onder leiding van Tine Vanhee en Kevin Casteleyn brengen de muzikanten u schitterende muziek uit de afgelopen filmjaren.

Van Out of Africa tot Pocahontas. Van James Bond tot Pirates of the Carribean. Enkel Oscarwinnende films zijn goed genoeg om naar u te brengen!
Na het concert kan u ook dit jaar genieten van lekkere spaghetti samen met familie, vrienden en muzikanten.

Voor de eerste keer organiseren we na het concert een probeermoment voor kinderen met interesse in muziek. ‘Kom, kies en toeter mee’ zal na het concert klaarstaan met verschillende instrumenten zodat kinderen die willen eens kunnen proeven van het muziekspelen. Dus heb je interesse in muziek en wil je graag kennismaken met verschillende instrumenten?
Kom dan na het concert naar de rambla en toeter mee onder begeleiding van een aantal muzikanten!

Toegang concert: €8 | met spaghetti: €15
< 12 j: gratis | met kinderportie: €5

Tickets & Info: tickets@harmoniebellegem.be
Meer info: 0475/25.59.01