Kevin (1993°, Roeselare), startte op 8-jarige leeftijd met klarinetlessen bij Hilde Balcaen in STAP Roeselare. Na zijn humaniora startte hij professionele studies klarinet aan het Lemmensinstituut in de klas van Eddy Vanoosthuyse en Rik de Geyter, waar hij in 2016 ook zijn masterdiploma behaalde.

Naast klarinetstudies legde Kevin zich ook toe op directie, ook aan het Lemmensinstituut in de klas van Ivan Meylemans en Jan van der Roost, waar hij in 2017 een bachelor directie behaalde.In juni 2018 studeerde Kevin ook nog af voor een master kamermuziek aan het Conservatoire Royal de Liège. Naast zijn studies klarinet volgde Kevin ook lessen basklarinet bij Marc Kerckhof aan Art’Iz in Izegem, dit resulteerde in zijn hogere graad (nu 4e graad) in 2018.

Momenteel studeert hij aan het conservatorium van Tilburg (Fontys) verder voor klarinet, basklarinet en directie.

Kevin is spelend lid van de klarinetchoirs ‘Claribel Clarinet Choir Guido Six’ en ‘The International Clarinets’ waarmee hij reeds meermaals concerteerde in o.a. de USA, Italië, Spanje, Frankrijk. Als freelance muzikant speelde hij reeds in Brussels Philharmonic, de koninklijke muziekkapel van de Belgische Gidsen en de muziekkapel van de Belgische Luchtmacht.

Hij werd 2 maal laureaat van de Vlamo wedstrijd, de Belfius Classics en werd halve finalist in de Young Artist Competition 2018 van de International Clarinet Association alsook in de First Mozgovenko Clarinet Competition in Moskou in februari 2019.

Kevin geeft momenteel klarinetlessen in de Kunstacademie Poperinge en in StapWest Veurne. Kevin bespeelt naast de gewone besklarinet ook de esklarinet en de basklarinet.